Cum comand?

Comenzile pot fi plasate din Municipiul Bucuresti - online, telefonic sau in Laboratorul Love at First Bite.

 

Comanda Telefonic

Solicita informatii si plaseaza comenzi la numarul 0724141060

intre orele 09:00-20:00 sau ne poti lasa un mesaj pe WhatsApp, iar noi o sa te contactam in cel mai scurt timp.

 

Comanda Online 

Comanda online produsele Love at First Bite indiferent daca ai un cont sau nu pe www.loveatfirstbite.ro. Diferenta este economia de timp in completarea informatiilor personale, a adresei de livrare si a datelor de facturare (daca este cazul).

Simplu:

  • Daca ai deja cont pe www.loveatfirstbite.ro,  introduci adresa de e-mail si parola pentru preluarea automata a informatiilor tale, impreuna cu produsele comandate.
  • Daca nu ai un cont trebuie sa completezi informatiile personale, adresa si datele pentru facturare (daca este cazul).

 

Comanda Online

  1. Click pe produsul pe care vrei sa-l comanzi.
  2. Selecteaza cantitatea (numarul de portii).
  3. Click pe butonul Adauga in Cos. Astfel produsul a fost preluat in Cosul de Cumparaturi si poti continua cautarea de noi rasfaturi pe care vrei sa le adaugi comenzii finale.
  4. Pentru mesaje speciale, mesaje legate de personalizarea torturilor, precum si alte detalii ce doresti sa le comunici, ai opriunea la cosul de cumparaturi de a adauga un mesaj "Nota de comanda".
  5. Verifica lista produselor din Cosul de Cumparaturi (cantitate, compozitie, dedicatie), poti face modificarile dorite si apoi click pe Trimite Comanda.
  6. Completeaza campurile cu atentie: informatii personale (nume, contact, adresa) si optiuni suplimentare – facturare pe firma si adresa de livrare diferita (daca este cazul). Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
  7. Alege modalitatea de plata, citeste si accepta Termenii si Conditiile www.loveatfirstbite.ro si apoi finalizeaza comanda cu un click pe Trimite Comanda.

Plata Comenzii

Comenzile se pot achita cash la momentul ridicarii / livrarii comenzii, prin Revolut ori prin transfer bancar (pana la data ridicarii / livrarii; cu furnizarea datelor din buletin pentru emiterea facturii fiscale obligatorii). 

Finalizarea Comenzii

Odata ce primim comanda, te vom contacta telefonic pentru a verifica impreuna informatiile furnizate, produsele alese si agrearea de comun acord a detaliilor de ridicare a comenii/livrare.

 

Intrebari Suplimentare

Daca ai nelamuriri, comenzi deosebite sau intrebari suplimentare, iti stam la dispozitie oricand via e-mail pe adresa: contact@loveatfirstbite.ro, sau la numarul de telefon 0724141060, in intervalul orar 09:00-20:00.

  

  In functie de numarul de comenzi din ziua respectiva, putem asigura livrarea produselor in Bucuresti, contra cost (stabilit in functie de distanta). Pentru detalii despre costuri si confirmarea faptului ca putem livra, va rugam sa ne scrieti pe adresa contact@loveatfirstbite.ro sau sa ne sunati la numarul: 0724141060

.

 

Abonați-vă la newsletter