Despre noi

 

Salutare!

Eu sunt  Adriana și  sunt fondatoarea, Love at First Bite by Adriana. După 16 ani  în corporații, mi-am descoperit  adevărata pasiune, cea de-a face dulciuri BUNE cu ingrediente de origine controlată .

Laboratorul nostru artizanal de cofetărie și patiserie din Sectorul 4, București, este înființat în martie 2019.Misiunea noastră este să te ajutăm să descoperi o experiență culinară premium a momentelor inedite din viața ta, presărate cu pasiune și bun gust.

Lucrăm cu ingrediente premium, de cea mai înaltă calitate și așa cum  spuneam mai sus de origine controlată, pentru că ne pasa. Produsele noastre NU conțipremixuri din comerț, grăsimi hidrogenate sau alte arome artificiale – toate ingredientele sunt naturale.

Flexibilitatea este punctul nostru forte, cu un catalog variat de rețete clasice și moderne de prăjituri și torturi. Întotdeauna spunem DA provocărilor și susținem ideile nonconformiste.

Laboratorul nostru artizanal de cofetărie și patiserie din Sectorul 4, București, este înființat în martie 2019.

Toate prăjiturile sunt produse într-un spațiu avizat sanitar cu toate verificările și aprobările la zi. Oferim certificat de conformitate și factură la cerere.

Putem asigura transportul în București și în împrejurimi.

Serviciile noastre nu sunt cele mai ieftine de pe piață, însă sunt accesibile tuturor, de aceea promitem transparență și profesionalism la cel mai înalt nivel.

Te invit să citești recenziile de pe pagina noastră de Facebook pentru confirmarea acestui amănunt. Tot aici ne poți găsi tot istoricul și cum au evoluat lucrurile la noi în laborator prin intermediul postărilor, dar și pe Instagram.

Organizăm ocazional evenimente GIVEAWAY așa că urmărește-ne pentru a avea o șansă la premiile noastre.

Anunț special: Pe 14 aprilie 2024 am deschis prima cofetărie situată pe Bulevardul Brancoveanu nr. 10, Bucuresti, Romania. Vino să ne cunoști!

Așteptăm cu nerăbdare să îți oferim cele mai fine și delicioase experiențe culinare!

Cu drag, Adriana

Abonați-vă la newsletter