Politica de anulare comanda

Politica de returnare

Daca ati comandat un produs de pe www.loveatfirstbite.ro , iar la ridicare acesta nu corespunde descrierii si specificatiilor mentionate pe site sau a detaliilor mentionate de dumneavoastra in comanda, puteti refuza ridicarea produsului  si veti primi banii integral inapoi.
Manufacturarea produselor influenteaza rezultatele.
Produsele regasite in pozele prezente pe www.loveatfirstbite.ro sunt cu titlu de prezentare, decorul acestora este standard, existand posibilitatea de a se adauga accesorii in functie de capacitatea www.loveatfirstbite.ro  de realizare a cerintelor solicitate. In momentul comenzilor online puteti opta pentru decoruri personalizate care sunt confirmate ulterior de catre www.loveatfirstbite.ro  telefonic.
Torturile personalizate nu pot fi identice, deoarece sunt realizate manual si pot avea mici modificari datorita cantitatilor (in poze pot fi torturi mai mici sau mai mari decat cantitatea dorita de tine).
Pentru fiecare tort personalizat, in functie de modelul ales si de numarul de portii solicitat, se va confirma cantitatea minima necesara realizarii lui, fiind nevoie sa accepti o marja de +/- 15%  din cantitatea confirmata de www.loveatfirstbite.ro minima necesara realizarii acesteia.


Anularea comenzilor


In cazul produselor personalizate, datorita complexitatii elementelor decorative, comanda se poate anula inainte de livrare, cu un timp minim egal cu timpul de productie. (Exemplu: Pentru un tort cu timpul de productie de 48 de ore se poate anula comanda, cu un timp minim de 2 zile inainte de livrare). In cazul in care anulati comanda dupa intrarea in productie, ne rezervam dreptul de a retine avansul perceput la momentul plasarii comenzii.
Clientul are obligatia de a respecta data de ridicare/preluare a comenzii. Orice modificare cu privire la data de ridicare, poate fi realizata tefelonic sau mail la adresa contact@loveatfirstbite.ro, cu o confirmare telefonica din partea cofetariei. In cazul in care clientul nu ridica produsul la data stabilita si nu comunica telefonic modificarea, atrage tacit anularea acestei comenzi.


Intrebari Suplimentare


Daca ai nelamuriri, comenzi deosebite sau intrebari suplimentare, iti stam la dispozitie oricand, via e-mail pe adresa contact@loveatfirstbite.ro, sau la numarul de telefon 0724141060

in intervalul orar 10:00-20:00.

Abonați-vă la newsletter