Termeni si conditii

Bine ați venit pe www.loveatfirstbite.ro (“website-ul”)

S.C. ADIA ART BUSINESS SRL, cu sediul social SECTOR 4, BD.METALURGIEI, NR.132, jud. Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/4925/2018 cod unic de inregistrare nr. RO39162695, este o societate înființată conform legislației române.

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul si/sau vizitarea acestui website de către Dumneavoastră se supune Termenilor și Condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit al Dumneavoastră cu privire la aceștia și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

Prin accesarea website-ului sau a oricăror pagini din acesta, utilizatorul acceptă Termenii și Condițiile de utilizare din versiunea curentă. Dacă utilizatorul nu este de acord cu vreun termen sau cu Termenii și Condițiile de utilizare, folosirea și/sau accesul la acest website trebuie întreruptă de către utilizator.

S.C.ADIA ART BUSINESS SRL (definit Love at First Bite) în calitate de proprietar și administrator al website-ului www.loveatfirstbite.ro, își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, Politica de confidențialitate, Politica cookies, precum și Termenii și Condițiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă.

De aceea, vă rugăm să vizitați periodic aceasta secțiune pentru a verifica Termenii și Condițiile de utilizare agreate.

Love at First Bite își rezervă dreptul de a înceta sau de a restricționa operarea acestui website și nu are nicio responsabilitate pentru disponibilitatea permanentă neîntreruptă sau neafectată a acestui website și a conținutului său.

Prin utilizarea website-ului, declarați că sunteți de acord cu colectarea, stocarea, utilizarea și distribuirea datelor dumneavoastră astfel cum sunt descrise în Termenii și Condițiile de utilizare de mai jos.

În cazul în care NU sunteti de acord cu prezenta, vă rugăm să NU utilizați website-ul în niciun fel.

Aplicabilitate

Termenii și Condițiile de utilizare prezentate sunt valabile și se aplică pentru toate paginile website-ului din domeniul www.loveatfirstbite.ro și pentru care Love at First Bite are calitatea de autor, proprietar și administrator.

Drepturi de autor

S.C. ADIA ART BUSINESS SRL este proprietarul website-ului și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației române și internaționale.

Conținutul acestui website, reprezentând dar nelimitat la text, imagini, grafice, design-uri, clipuri audio/video, mărci înregistrate sunt proprietatea S.C. ADIA ART BUSINESS SRL.

Folosirea fără acordul scris al Love at First Bite a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Scopul folosirii

Conținutul și informațiile website-ului se adresează utilizatorilor personali, și nu profesioniștilor.

Conținutul website-ului nu poate fi descărcat, copiat, procesat, modificat sau distribuit în scopuri comerciale, cu excepția acelor secțiuni oferite special pentru descărcare și definite explicit pentru acest scop. Utilizatorii pot imprima părți ale website-ului pentru utilizare în scop personal și ne-comercial.

Este interzis să folosiți website-ul pentru a afișa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenințător, fals, înșelator, abuziv, de harțuire, licențios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da naștere unei infracțiuni, ar putea conduce la răspundere civilă sau ar încălca în alt mod legea.

Este interzis să utilizați website-ul în scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/ofertă cu caracter comercial.

Condiții de utilizare. Garanții și limitarea răspunderii

S.C. ADIA ART BUSINESS SRL nu garantează că website-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la www.loveatfirstbite.ro sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător. Utilizatorul foloseste website-ul pe riscul propriu, S.C. ADIA ART BUSINESS SRL fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea website-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe website.

Love at First Bite nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe website.

Love at First Bite nu acordă nici un fel de garanție pentru conținutul și utilizarea acestui website. Informațiile publicate corespund realității la momentul înscrierii lor pe website sau al actualizării diverselor pagini ale website-ului.

Utilizatorul ia la cunoștiință faptul că website-ul reprezintă un mediu general de promovare și informare cu privire la activitatea Love at First Bite, iar acesta nu este menit să angajeze juridic S.C. ADIA ART BUSINESS SRL SRL în relația cu utilizatorii săi (în afara cazului în care se menționează contrariul).

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne rezervăm dreptul de a anula promoția și de a anunța clientul în cel mai scurt timp posibil, despre eroarea apărută.

Prețurile produselor de pe acest website pot suferi modificări neanunțate.

Preturile produselor afisate sunt exprimate in lei si contin TVA.

Promoțiile prezentate pe website sunt valabile în perioada de timp menționată expres și/sau în cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile.

S.C. ADIA ART BUSINESS SRL  nu poate fi ținută răspunzătoare pentru orice pierdere, daună, costuri, litigii, pretenții, indirect de nerespectarea Termenilor și Condițiilor de utilizare.

Love at First Bite nu iși asumă în niciun fel responsabilitatea pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile website-ului.

Securitate

Luăm toate măsurile de securitate necesare pentru protecția datelor dumneavoastră împotriva accesului neautorizat. Acest lucru presupune revizuiri interne ale practicilor de colectare, păstrare și procesare de date și ale măsurilor de securitate, de asemenea, măsuri fizice de securitate pentru protecția împotriva accesului neautorizat la sistemele unde stocăm datele personale.

Accesul la website este realizat prin intermediul paginilor securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel, poziționat lângă câmpul de adresa a website-ului.

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui website și tentativă de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Link-uri – acest website conține link-uri către alte website-uri. Love at First Bite nu este responsabil de politica de confidențialitate practicată de aceștia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea informațiilor cu caracter personal de pe acest website.

Fără a se limita la cele mai sus menționate, Love at First Bite își declină în mod special orice răspundere dacă acest website încalcă drepturile de proprietate intelectuala ale unei terțe părți; conțin informații inexacte, incomplete sau înșelătoare; nu au caracter comercial sau nu raspund îndeplinirii unui anumit scop; nu oferă o securitate adecvată; conțin viruși sau alte elemente cu caracter distructiv; sunt licențioase sau calomnioase.

Normele expuse în prezentul text se aplică doar în cazul informațiilor colectate pe website-ul www.loveatfirstbite.ro

Comunicări

Utilizatorii website-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura website-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care să afecteze viata privată, drepturile de proprietate intelectuală ale Love at First Bite sau ale unor terțe părți și care nu conțin viruși, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri de masă sau orice altă formă de spam. Nu puteți folosi o adresa de e-mail falsă sau să impersonați o altă persoană sau entitate.

Love at First Bite își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a îndepărta sau edita o astfel de informație transmisă.

Minori

S.C. ADIA ART BUSINESS SRL  nu vinde produse și/sau servicii care să fie cumpărate de către minori. S.C. ADIA ART BUSINESS SRL  poate vinde sau încasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achiziționate de către un adult. Dacă sunteți minor și accesați un website o puteți face doar dacă sunteți sub supravegherea unui părinte sau a tutorelui legal.

Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

S.C.ADIA ART BUSINESS SRL este proprietarul de drept al www.www.loveatfirstbite.ro, iar prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează prin mijloace automate, cu respectarea cerințelor legale și în condiții care să asigure confidențialitatea, securitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Pentru a vă informa în legatură cu modul în care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate disponibilă pe website-ul nostru.

În momentul accesării website-ului, anumite date pot fi și sunt în mod automat transmise de către browser-ul dumneavoastră și sunt colectate și stocate. Aceste date includ, fără a se limita la:

-tipul browser-ului și versiunea sa;
-tipul de aparat utilizat și sistemul de operare;
-data și ora accesării webwebsite-ului;
-locația dumneavoastră.


Legislație

Termenii și condițiile de utilizare se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul S.C. ADIA ART BUSINESS SRL. 

Diverse

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu plasarea comenzii, clientul acceptă Termenii și Condițiile de utilizare fară nicio obiecție, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract încheiat valabil.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de utilizare, clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din comandarea produselor disponibile pe website-ul www.loveatfirstbite.ro.

Abonați-vă la newsletter